fredag 19. september 2014

Huset i England: Ny serie

Høsten 2010 besøkte jeg første gang den lille kystbyen Lynmouth, i North Devon, England. Jeg falt hodestups for stedet. Og nokså umiddelbart kom en historie svevende gjennom luften, og liksom landet i hjertet mitt. Her var det noe jeg skulle skape...
Våren 2014 var jeg så heldig å få en Englandsreise i gave. Turen gikk til Lynmouth igjen. Jeg måtte tilbake. Jeg var spent  - ville historien være her? Ville den vise seg for meg igjen, og la seg fange?
Det gjorde den.
Og resultatet finner du i Hjemmet nr. 38-2014, og syv numre fremover.
Illustratør er dyktige Erlend Tønnesen.
God lesning!
 
 
 
 

4 kommentarer:

 1. Den vil jeg hjertens gerne læse på et tidspunkt. Kommer den mon i bogform også? :)

  Klem og god weekend.

  SvarSlett
 2. Takk for det, Lene! Ja, jeg kjenner at historien er mer enn jeg fikk plass til i denne omgang. Det er noen karakterer der som roper om oppmerksomhet...

  Riktig god helg til deg også!

  SvarSlett
 3. Jeg synes, det lyder så utrolig fint, den måde historien kom til dig på, Lill - Karin! Det må virkelig være magisk, dit arbejde. Held og lykke med at finde flere derude, i en smuk verden.
  Klem fra Laila

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg elsker at historiene kommer til meg på den måten. Som om de lever sitt liv i det skjulte, helt til noen med det riktige hjertet kommer forbi. Den riktige sjelen...Ja, det er magisk. Takk for dine gode ord. Klem.

   Slett