mandag 27. august 2012

Reportasje: Å ta grep om livet

Tidligere i sommer møtte jeg Trine Strand fra Balsfjord og Tore Skoglund fra Senja. De har begge gjennomgått mye i livet, og fortalte sine historier til meg. Denne reportasjen var på trykk i Hjemmet forrige uke.
 

  

 
 

6 kommentarer:

 1. Streke historier. Så fint at de vil dele sin livshistorie med andre!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er prisverdig at de vil fortelle, slik kan vi andre få både inspirasjon og ettertanke.

   Slett
 2. Nå har jeg ikke lest denne reportasjen, men jeg antar at det disse meneskene kan formidle gjennom sine historier, er noe de fleste av oss kan nikke både gjenkjennende og beundrende til; nettopp fordi sorg og smerte er allmenngyldig og tilstedeværende i ethvert menneskes liv. De som kommer styrket ut av vonde opplevelser og vil dele sine erfaringer med andre, må vi bare takke, og ønske alt godt videre.

  Så flink du er!

  Ha en fin ny uke!
  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Janna, koselig med hilsen fra deg. En stund siden sist. :) Håper du har det bra.
   Fin uke til deg også.

   Slett
 3. Jøss, har du slike talenter også? :) Så bra! Jeg tror at dersom man har en positiv innstilling slik disse menneskene har, og ikke lar seg bryte ned, kan man vokse mye på motgang. Men det kommer ikke av seg selv... :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Talent og talent...Jeg er journalist av yrke, Nadiyya. ;) Etter noen år som fast ansatt fikk jeg lyst til å gå mine egne veier, dermed ble jeg frilanser og min egen sjef. Har ikke angret på det.

   Du har rett, et menneske som klarer å reise seg, klarer å vokse på motgangen, har gått en lang vei.
   Ha en fin dag!

   Slett