tirsdag 5. august 2014

Novellen Livs HemmelighetNovellen Livs Hemmelighet var på trykk i Hjemmet nr. 19/2014. Den er også kjøpt inn av svenske Hemmet, men publiseringsdato vet jeg ikke. Illustratør: Erlend Tønnesen.

6 kommentarer:

 1. Gratulerer med noveller på trykk!! :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Det er alltid kjempeartig når de vil ha novellene og historiene mine! Også er det gøy å få tilbakemelding fra lesere der ute!

   Slett
 2. Gratulerer så masse! Du har stadig noveller hos Hjemmet, flinke, flinke deg! Spennende med Sverige også! :-) Jeg får en novelle på trykk i danske Hjemmet i november - det er stas.
  Ha en strålende dag! (her er det fremdeles god sommervarme)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Liv Hege! Det er jo så artig at de liker skrivestilen min - kanskje handler det mye om det også? Gratulerer med novelle i danske Hjemmet, det er jo så herlig at man kan nå ut over landegrensene!

   Slett
 3. Gratulerer! Vet du jobber med dette, men å bli kjøpt utenfor Norge er vel uansett stas! Leste starten av novellen, og fikk lyst til å lese mer! Tema som nok mange kan kjenne seg igjen i! God helg og takk for gode råd hos meg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jobben min er egentlig ikke novelleskriver, men journalist og redaktør. Derfor er det ekstra artig at de andre tingene jeg får tid til å gjøre innimellom, blir likt og kjøpt inn. Absolutt stor stas å få noveller solgt til Sverige og Danmark!
   Denne novellen - Livs hemmelighet - har jeg fått ganske mange tilbakemeldinger på. Blant annet fra en eldre kar som kjente seg veldig igjen i den mannlige hovedpersonen - og som ble rørt av teksten.
   Takk for din kommentar, og lykke til på din vei!

   Slett