fredag 15. juli 2011

En herskapelig, engelsk drøm

Jeg tok første økt på kafeen i dag, slik at jeg kunne dra hjem og skrive en avisartikkel. Før jeg satte meg til skrivebordet, så jeg et program kalt "Herskapelig redningsaksjon". TV-programmet er en del av en serie, som viser gamle, engelske nasjonalskatter som bør tas vare på. Herskapelige, flotte bygninger med omkringliggende eiendom som lengter etter en redningsmann/kvinne!
Sukkersøt og romantisk engelsk "cottage".


Mens jeg så, kjente jeg hvordan englandslengselen bare vokste. Jeg kroet tærne og kjente sjela nærmest sukke i fryd. Jeg kan godt se for meg en dag å eie en liten "cottage", et fast sted å være når vi gjester favorittlandet vårt. Men tenk å eie et herskapshus, da! DET ville jo vært den ultimate opplevelsen - og det ultimate pengesluket...

Tenk å få eie det som ligger bak den hvite porten her...

I løpet av våre mange kjøreturer gjennom England, har vi sett så utrolig mange flotte landsbyer. Med små hus og bugnende rosehager, med grus-stier og brosteinsbelagte hageganger. Det er noe med dette landskapet som tiltar meg i så stor grad at jeg absolutt ser for meg å tilbringe mer tid der.

Ja, her kunne jeg ha trivdes.... (Alle bildene er lånt)


Det er i alle fall en ting som er sikkert: Det skader ikke å drømme. Tør du sette ord på DIN drøm?


1 kommentar:

  1. Kunne osse godt trives på et gammelt slot, gå rundt i de gamle gange, i den store park og drømme:-)
    at sætte ord på vores drømme kræver mod,men en dejlig ting at gøre.
    Klem...:-)

    SvarSlett