mandag 9. juli 2012

En nordboers bekjennelser

Vel, da er jeg tilbake i Nord-Norge igjen. Og - på bloggen. Hei!

Jeg har som nevnt vært på en reise. 10 dagers tur, ni netter tilbrakt til lyden av klaprende gresshoppeføtter, elvesus og vaiende trær.
Landskapet rundt meg tok nesten pusten fra meg, og luften var tynn fra før...

Jeg har vært i Italia! Nærmere bestemt i Nord-Italia, om lag 19 mil nord for Venezia (som jeg også besøkte). I en fjelldal kalt Val di Fassa ble vi tatt hjertelig imot, jeg og resten av reisefølget.

Dette bildet er tatt på toppen av en skiheis, som det var mange av!

Reisefølget bestod av 22 andre musikanter, det var nemlig korpset mitt som var på tur. Vi gjør det hvert femte år, men aldri har det vel vært så vellykket som i år. Høydepunktet var da vi spilte sammen med det lokale korpset, som var nesten tre ganger større enn oss...

Vi ligger faktisk på youtube, om du vil se. Her spiller begge korpsene "Månemannen" sammen:

Jeg vil fortelle mer fra turen senere. Nå er jeg mett av inntrykk etter å ha vært i et land jeg gjerne vil bli mer kjent med!
Håper du har det bra der du er, i sommerjuli!


4 kommentarer:

 1. For en dejlig tur. Hvad spiller du mon på? Ingen tvivl om at du spiller på mange strenge, i hvert fald! ;)

  Dejligt at du er tilbage på bloggen.

  Knus.

  SvarSlett
 2. Jeg spiller klarinett. På videoen sitter jeg litt skjult, foran dirigenten. Korpset har jeg vært en del av siden jeg var 9 år, så det er litt som å ha en ekstra familie. :)

  Takk for at du ønsker meg velkommen tilbake. Det er godt å være tilbake. Bloggen er blitt en del av meg, den også.
  Klem!

  SvarSlett
 3. Hvor flot, Lill-Karin! Det må være skønt at kunne spille et instrument. Min bedstefar var musiker med eget orkester, og man skulle tro, at jeg havde arvet noget af hans talent, men det ligger vist godt gemt... ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Du skal aldri si aldri, Mia! :) Men - det er jo greit å ha noen begrensninger også. Du er så kreativ på andre områder, at det musikalske kanskje holder seg i bakgrunnen?

   Ha en flott dag!

   Slett