torsdag 24. januar 2013

Føljetong i Hjemmet

For de som måtte være interesserte: Fra og med denne uka (nr. 4), og fem uker fremover, har jeg en føljetong gående i Hjemmet.
 
 
Den heter "Fortidens skygger", og starter mens Hanna sitter ved sin mors dødsleie.
Jeg kan love at det blir spennende å følge med fremover. For hvem er egentlig Henrik Viklund, mannen som plutselig dukker opp og forteller at Hannas mor også var hans mor?
 
Det er fantastisk å se karakterene man har skapt, få liv i en dyktig tegners bilde. Det er illustratør Erlend Tønnesen som har tryllet frem de flotte illustrasjonene denne gang.
 
Ha en fin torsdag!

11 kommentarer:

 1. Oj, de bladene må jeg få tak i! Blir spennende å se hvordan føljetongen din er laget... Nå har jeg nesten lest ferdig Malangseidet -ulykka. Jeg greier bare lese litt om gangen, for det er så sterk en historie.Men jeg tror nok jeg kommer til å ta den fram senere også. Skulle ønske flere fikk øynene opp for den!

  SvarSlett
  Svar
  1. Du har virkelig gjort mye for at boka skal bli kjent, Anne Britt. Du har skrevet om den på http://bokelskere.no/tekst/207627/, og her på bloggen. Det setter jeg stor pris på, og mitt håp er jo det samme; at flere "der ute" skal ha lyst til å lese den. Uavhengig av hvor de er fra.

   I mars skal jeg til Tromsø og holde foredrag om boka, og utover året skal jeg til andre steder i Nord-Norge. Gleder meg til det.

   Ha en kjempefin dag, og takk for dine gode ord!

   Slett
 2. Den så jeg i dag, og tenkte at det navnet kjenner jeg da! Jeg har tenkt å lese den på sengen, og siden jeg abonnerer på Hjemmet, har jeg også fått uke 5. Kan bli lite søvn av sånt. Gratulerer :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Natalie! Hyggelig å få tilbakemelding fra dere andre forfattere der ute.
   Klem fra LK.

   Slett
  2. Jeg har kost meg med de første kapitlene. Spennende og godt skrevet. Gleder meg til resten. God helg :D

   Slett
 3. Så gøy! Jeg skal kjøpe Hjemmet. Passer strålende fint,siden jeg er Skikkelig forkjøla,og synes litt synd på meg selv. Jeg skal kose meg med novellen din,og kakao.
  Gratulerer.
  Varm ,smittefri, klem herfra :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ingenting er bedre enn ukeblad og kakao når man er forkjølet. Ta godt vare på deg selv!

   Slett
 4. Så flott!! Da skal jeg kjøpe Hjemmet på handlerunden idag, slik at jeg får lese novellen din! :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, Britt! Første kapittel begynner kanskje litt rolig, men jeg lover at det blir ganske dramatisk etter hvert! :)

   Slett
 5. Mon jeg kan finde dem i DK, det Norske hjemme ? Ville gerne læse den. Så fint at at det bliver udgivet. Stort tillykke. Du er så stor en inspiration.
  Klem

  SvarSlett