mandag 2. januar 2012

Et år som blogger, et år på reise...

Hurra for 2012, og hurra for et år som blogger! 1.januar 2011 hadde jeg mitt første innlegg her i bloggland. Det var - og er - et spennende forum. Jeg har ikke angret, tvert imot har bloggen ført til at jeg har fått nye bekjentskaper og masse inspirasjon. Jeg har også blitt flinkere til å formulere meg, vil jeg påstå. Øvelse gjør mester...

I mai så lille-bedet i hagen slik ut. Vi hadde en fantastisk vår og sommer i Nord-Norge!


2011 var året jeg gikk fra den trygge tilværelsen som fast ansatt journalist, til å bli frilanser og kafe-eier. Et veldig annerledes år, og derfor passet det så godt å starte bloggen. Som fristed, et rom bare for tanker og ord. Et venteværelse, om du vil. Samtidig et sted for å samle tankene, samle ordene og kanskje vise frem noe av det jeg holder på med.

Et annet blomsterbed, senere på sommeren...Gode minner!


Ord i landskap. Det er nettopp det denne bloggen er - ord i et interaktivt landskap. Men også i et indre landskap. Det jeg har innsett i 2011, er at ordene er viktigere for meg enn jeg har trodd. Jeg er rett og slett avhengig av å skrive for å ha det bra.

2011 har også vært et arbeidssomt år, fordi det kreves mye når man etablerer seg. Da tenker jeg ikke på frilans-virksomheten, for der har dører åpnet seg for meg på en fantastisk måte. Jeg tenker på det å drive kafe. Alle som har drevet for seg selv, eller gjør det i dag, vet hva jeg snakker om. Mye arbeid, men også mye glede.

Jeg vil for alltid huske 2011 som et år da reisen startet. Hvilken reise, tenker du kanskje? Jo, den indre reisen. Når man kaster loss og fjerner de trygge lenkene som betyr fast inntekt på en fast dato hver måned, da starter en reise. Både praktisk og mentalt. En reise der man må finne ut hva man selv står for, hva man vil og hvilke evner man egentlig har. Ingen trygghetslenker, bare deg selv.
Også høsten ble lang og varm her nord. Et fantastisk år for skogturer!

Selv om det har gått et år, er reisen bare akkurat begynt. Jeg har bare så vidt begynt å forstå hva jeg kan klare, hvilke muligheter som finnes og hva jeg må gjøre for å nå dit jeg vil.
Derfor vil både reisen - og bloggen - fortsette!

Håper du vil følge med, også i 2012. Takk for at du leste!

8 kommentarer:

 1. Godt nytt år, og lykke til videre. Godt å lese dine kloke og insiktsfulle bidrag til livet her i Blpgglandia, og jeg vil gjerne være med på reisen videre...

  Klem

  SvarSlett
 2. Dine ord vækker genklang i mit. Selvom jeg har blogget lidt længere, var 2011 på mange måder også det år, hvor min indre rejse for alvor startede. Og som dig har jeg erkendt, at jeg er kommet for at skrive, at jeg er nødt til det og at det for altid må være en del af mit liv. Det giver god øvelse at blogge hver dag eller flere gange om ugen. Javist det er et godt univers med venskaber, eftertænksomhed og inspiration.

  Jeg ønsker dig alt godt for 2012 og takker for dine fine skriverier i året, der gik. Jeg hænger på! ;)

  Klem.

  SvarSlett
 3. Kære Lill-Karin, det var smukt at læse - tillykke med det første år i blogland. At skrive blog og vælge billeder er en dejlig måde at fokusere på det, der skal fylde i vores liv. Det var spændende at læse om dit 2011.
  Ha' en fin dag, klem fra mig i Nordsjælland.

  SvarSlett
 4. Du skriver så fint! Jeg liker å være her inne... At du bruker begrepet reise, om din nye tilværelse, likte jeg. Du har en startdato, og er spent på reisen videre. Vendepunkt i livet kan være tøffe, men de fører alltid noe godt med seg hvis man går videre med åpent sinn. Jeg kjenner meg igjen i den beskrivelsen. Jeg startet "min" reise da jeg fikk en diagnose,og da startet jeg samtidig med et aktivt skriveliv, og dette har gitt meg mye glede. En dag uten å skrive, er utenkelig. Da får jeg ro i sinnet, og setter følelsene ned på papiret. Ønsker deg lykke til med reisen i 2012!

  SvarSlett
 5. Gratlere med et år so m blogger.Du har delt mange tanker og gitt meg mange gode stunder. Den indre reisen kan være både god og skremmende. Men vi må jo alle ta den for å lære å kjenne hvor vi står som person.Gleder meg til å følge deg videre. Lykke til.

  SvarSlett
 6. Jeg hører til dem der hylder at du er kommet til som blogger Lill-Karin, jeg nyder at lade mig inspirere her ved dig og ser frem til det næste år hvor jeg stadigvæk vil være en flittig gæst her, tillykke med 1 året for din blog.
  I kærlige tanker, god Onsdag aften.

  SvarSlett
 7. Tusen takk til dere alle. Er det rart man blogger, når man har slike lesere!?

  Med gode tanker, klem fra Lill-Karin.

  SvarSlett
 8. Så fort går et år! Gratulerer og godt nytt år til deg! Og lykke til med alle prosjekter!

  SvarSlett