mandag 31. januar 2011

Forandring fryder virkelig!!

Etter i morgen klokka 1600 er jeg offisielt ikke fast ansatt i ei avis lengre! DET er forandring, det. Særlig etter seks år!
 

Sitatet øverst var det mi herlige datter som kom med i dag. Vi satt med middagsbordet, da hun utbrøt de fantastiske ord: "Mamma, æ sett fast i tunga mi!" Hun er bare tre år, og når en sånn liten skapning kommer med gullkorn på den måten, gjerne med litt lesping involvert, da får mamma seg en god latter.
 

Og man gjør jo faktisk det. Sitter fast i tunga si, altså. Det kan jo noen og enhver ønske de ikke gjorde, når ord faller som man gjerne ikke skulle latt falle.


Vel, i morgen er siste dag i gamlejobben. 2011 byr på endringer, utfordringer og avslutninger!

3 kommentarer:

 1. Forandring fryder ja. Og nogle gange skal vi blive bedre til at komme forandringen i forkøbet. Vælge den, fremfor at den vælger os! Det har du vist gjort. Er spændt på at høre, hvad du så skal?

  Men nogle gange behøver man jo slet ikke beslutte sig for det med det samme!

  Skønne og sjove ord fra din datter! :)

  SvarSlett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 3. Hm...av en eller annen grunn klarte jeg å slette den forrige kommentaren jeg skrev!

  Takk for hilsen, Megan!
  Jeg har alltid ment at man selv må ta ansvar for livet sitt. At hvis man ikke er tilfreds med det slik det er, må man gå i seg selv og lytte til hva man egentlig vil.

  Jeg og mannen min eier en liten kafé, og der skal jeg jobbe. Jeg hadde første arbeidsdag i dag!
  Men jeg kommer ikke til å slutte med skrivinga, tvert imot håper jeg å få bedre tid til de gode, dype artiklene. Løfte frem personer som ikke er i avisene og bladene til vanlig, men som likevel har en viktig historie å fortelle.

  Også har jeg et bokprosjekt på gang, som jeg SKAL ha ferdig i februar!! (Det er et mål, og jeg er ganske målbevisst...)

  Klem til deg, Megan!

  SvarSlett