torsdag 15. november 2012

Da var det i gang...

...en ting er lysten til å skrive, gleden over å se sitt eget produkt og ikke minst alle gode tilbakemeldinger.
 
En helt annen ting er å måtte være i den oppmerksomhetsstormen som naturlig følger med. Dette er sikkert noe alle forfattere kjenner på før eller siden. Det er uvant, og ikke så lite rart.
 
Til nå har jeg blitt intervjuet av tre aviser, den ene artikkelen har vært på trykk, de to andre kommer i morgen. Pluss at jeg i morgen tidlig skal være live på radio.
 
Dette er fryktelig spennende, kan jeg love dere!
Min viktigste drivkraft i dette er at jeg er stemmen til alle som omkom den morgenen i 1938. Boka mi gjør at de aldri vil bli glemt...
 
 
 
Mer informasjon kommer når stormen har lagt seg!
(Og fortsatt er det tre dager til lansering!)
 
 
Bildet er tatt av min tidligere kollega i Nye Troms, Leif A. Stensland.
 

10 kommentarer:

 1. Gratulerer med boka. Var inne på linken her og leste om innholdet. For en fantastisk jobb du har gjort. Ta vare på all den ros og oppmerksomhet du får de nærmeste dagene! Selv om man må være i fokus på en annen måte enn man pleier, skal du tenke på at dette er betaling for jobben. Lykke til med lanseringen!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk skal du ha, Anne Britt. Jeg har allerede "glemt" de timene jeg har jobbet med boka, for det har vært så givende å få dette til.

   Nå er lanseringa over, og jeg er så glad for at det gikk så bra!

   Slett
 2. Gratulerer med boka! Hørte deg nettopp på radioen i anledning boklansering, der gjorde du det veldig bra!:-) Boka høres både viktig og spennende ut! Lykke til videre med den!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Artig at du hørte meg på radioen. Har aldri vært så nervøs i hele mitt liv!! Jeg sa til meg selv etterpå: Nå har du overlevd direktesendt radio, så nå overlever du alt!

   Takk for dine ord!

   Slett
 3. Så stolt du må være,og for en viktig jobb du har gjort med å skrive den her historia. Kan man kjøpe boka via deg,eller hvordan gjør man det?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Tone, takk skal du ha. Du kan kjøpe boka via meg, bare send en sms eller ei melding på fb/mail. Så kan jeg signere ei til deg! :)

   Slett
 4. Gratulerer sååååå mye! Så fantastisk dyktig du er. Nyt dette, høst fruktene av ditt strev, og ta imot all den hyllest du får med åpne armer; den er vel fortjent.

  Klem

  SvarSlett
 5. Stort tillykke. Det må virkelig være en sand lykkeberuselse, men også uvirkeligt. Og fin ser du ud! :) God vind, min ven, dejligt at følge dig!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Megan! Det er som en rus, dette! Anbefales! :D

   Slett