fredag 26. august 2011

De gode beskjeders dag

Magefølelse (intuisjon, om du vil) er en artig sak. Jeg har stor tro på at magefølelsen kan fortelle oss mye. Den har kanskje ikke alltid rett, men det er utrolig hvor mange ganger den første, intuitive tanken viser seg å stemme. Lytter vi for sjelden til den?

I morges, da jeg møtte blikket mitt i speilet, slo det ned i meg: Jeg kommer til å få gode nyheter i dag.
Så sterk var følelsen at jeg kjente smilet bre seg i fjeset. Jeg gikk på jobb i forvissing og forventning om at det ville dukke opp noe godt.

Dette bildet er tatt fra loftsstua vår, en kveld månen skinte helt magisk.


Jeg hadde vært på jobb i en knapp time da den kom. Den gode beskjeden. Den kom i form av en bekjent, en person som fra dag en har hatt stor tro på bokprosjektet mitt. (Se under "skriverier".) Han spurte først om jeg hadde hørt noe konkret fra forlaget jeg kontaktet i vår. Og jeg svarte som sant var; det eneste jeg vet er at en konsulent har hatt manuset til gjennomlesning. Jeg venter fortsatt på et klart svar fra dem.
Vel, sa min bekjent, jeg har en plan b om forlaget sier nei.

Så ba han meg lage en presentasjon av boka, et sammendrag som kan ta med seg og vise til sine ledere. Det kan nemlig vise seg at stedet han jobber for, er interesserte i et samarbeid med meg!

Jeg ble utrolig glad. Nå vet jeg sikkert at boka VIL bli gitt ut, uansett hva forlaget sier. Noen har hatt tro på meg, og tro på manuset. Det føles som å få en varm klem!

Kanskje det til og med viser seg at den veien som nå åpner seg, er mye bedre enn den jeg var på? Tiden vil vise hvilke valg som må tas. Men jeg kan sove bedre om natta, og vite at alle intervjuene jeg har foretatt, alle timene foran pc-en, ikke var forgjeves.

Hva sier magefølelsen nå? At fredagskvelden skal fortsette med reker og hvitvin! Jeg må jo feire de gode beskjeders dag! (Ja, for jeg fikk også vite at jeg får fri i morgen, og i postkassa lå jaggu siste utgaven av favorittbladet mitt!! Dagen kan knapt bli bedre!) 

4 kommentarer:

 1. De gode beskeders dag. Åh hvor dejligt. Den slags dage er værd at vente på. Så giver alt pludselig mening. Magi. Vidunderligt! :)

  Glad på dine vegne. Og ved du hvad, jeg tror ikke at noget er forgæves. Vi skal bare være tålmodige nok. Vente. Forstå, at ting tager tid. Man kan ikke høste, når man lige har sået. Men for dit vedkommende nærmer det sig høst! ;)

  Håber din lørdag bliver god også! Klem fra mig.

  SvarSlett
 2. Marvelous night sky...
  Regards from France,

  Pierre
  http://pierre-boyer.blogspot.com/

  SvarSlett
 3. Dejlig læsning Lill-Karin, hvor er jeg glad på dine vegne, det lyder rigtigt spændende, dejligt at læse at det ene positive fører det andet med sig.
  I kærlige tanker, god Søndag.

  SvarSlett