mandag 1. august 2011

En ny morgen, en ny start

Jeg har alltid likt den første. Den første dagen i et nytt år. Den første dagen i ny uke, ny måned. I dag er en slik dag; det er både mandag og den 1.august! Det er starten på noe godt.
Den første symboliserer noe ubrukt, noe nytt. Blanke ark. Vær så god, ta fargestiftene og fargelegg dagen slik du ønsker.

Jeg har farget min morgen grønn. Bugnende, levende dypgrønn ispedd gylne solstråler gjennom et duggvått løvtak.
Jeg startet nemlig morgenen med å stå opp tidlig. 


Skogen og engene tok imot meg og vekket meg på det aller beste vis. De viste meg sine ubegrensede lager av ny, ren natur-energi. Og jeg kunne bare smile, åpne nevene og ta imot. Jeg lot meg fylle opp, fylte lungene, huden og hodet med livskraft. Naturkraft.

Det, mine venner, kaller jeg en god morgen. Nå sitter jeg her med et glass vann og litt frokost, og gleder meg over å ha bloggen min. I dag er det syv måneder siden jeg startet å blogge. Om jeg får det som jeg vil, skal jeg aldri slutte. Bare bli bedre. For deg, og for meg.

Håper din morgen var god. Nå begynner en ny dag!

2 kommentarer:

 1. Uhm. For en dejlig morgen. Helt perfekt start på en ny dag og en ny måned. Så dejligt at du ikke havde smerter i dit bækken? Løb du? Jeg har fundet ud af, at hvis jeg løber kortere og hyppigere ture - og svømmer - og laver lidt øvelser (hmm), så er det godt. Bevægelse.

  Men altså. Sådan en morgen er guld værd! :) Og med hensyn til at blogge, så kan det virkelig forandre ens liv. Min blog har forandret mit. Virkelig! Og jeg ville ikke undvære det for alt i verden heller! :) God dag til dig.

  SvarSlett
 2. En meget god morgen, som satt i kroppen hele dagen. Jeg skal gjenta oppskriften så ofte jeg kan. :)
  Jeg løp litt, i oppoverbakkene. Jeg tenker på en gradvis tilvenning til litt løping, i kombinasjon til gåing. Det tror jeg blir bra. For meg. For man må jo leve med det bekkenet en har, vanskelig å skifte det ut.
  Fin kveld!

  SvarSlett