onsdag 9. mai 2012

Reportasje om en annerledes reise

Julie driver egen hudpleiesalong. I januar i år satte hun seg på flyet og reiste til Cape Town i Sør-Afrika. For, som hun sier, å kunne hjelpe. Utgjøre en forskjell. Reportasjen var på trykk i Nye Troms i mars 2012.


3 kommentarer:

 1. Bare innom for å lese litt, oppdatere meg på siden din :) Og det har jeg nå gjort! Denne reportasjen her skulle jeg forøvrig gjerne lest, det er sånt som interesserer meg veldig - mennesker som reiser av gårde for å hjelpe og gjøre det de kan. Liker sånt. Men klarte altså ikke lese, ble for liten skrift dette, hehe ;) Men du, jeg håper du har gode dager og at helgen din er fin så langt! God klem til deg

  SvarSlett
 2. Julie er ei tøff jente, ingen tvil om det. Hun hadde mange reflekterte synspunkter å dele med meg - og leserne - da hun kom tilbake. Det er utrolig spennende å møte mennesker, og det er det jeg liker aller best med jobben min.
  God klem tilbake, jeg har vært litt "utafor" bloggverden den siste tiden. Skal lese litt hos deg også nå. ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det kan jeg tenke meg det er - spennende å møte forskjellige mennesker altså ;)
   Takk for svar - og du, vi har alle godt av å være litt utafor blogglandia periodevis, det trengs stadig vekk kjenner jeg. Ønsker deg en fortsatt fin søndagskveld. God klem til deg :)

   Slett