torsdag 17. november 2011

Endelig skjer det noe!

Jeg har tidligere skrevet om bokprosjektet mitt, blant annet her. Til min store frustrasjon har forlaget jeg sendte manuset til, ikke fulgt opp det de lovte. Nemlig å gi meg et SVAR!! Det er en historie jeg ikke orker berette om her, i alle fall ikke nå, men mitt første møte med forlagsbransjen har altså ikke vært positivt. Jeg forventet strengt tatt mer seriøsitet.

Mens jeg gikk der og ventet, og tenkte på boka mi og hvordan den skulle se ut, dukket en person opp. En som var kjempeinteressert i prosjektet, og som kunne tenke seg å hjelpe det frem.

Det var i sommer. Nå er det høst, og manuset er oversendt denne personen og et par til.

Endelig skjer det noe!!!
Jeg er overveldet over å møte så masse positivitet, etter å ha ventet uten svar i mange måneder.
Fortsatt skal noen brikker falle på plass. Endelige kontrakter skal skrives, detaljer diskuteres. Men aldri før har jeg vært så sikker på at boka vil komme ut!
Neste år, på denne tiden, vil den være klar.
Det er viktig for meg at dette skjer. Men enda viktigere er det for de som har bidratt til boka. Og for alle oss i de neste generasjonene fremover. Dette er en historie som aldri må glemmes!

Utover nyåret ser jeg frem til å hente manuset opp fra skuffen igjen. Det skal arbeides videre med, kanskje dukker det opp nye momenter. Jeg er så glad for at det jeg har skrevet, blir lest og vurdert av fagpersoner. Som ser teksten med nye øyne. Som gir innspill, som har tanker og ideer. Resultatet blir veldig, veldig bra. Det vet jeg.

Det jeg også vet, er at det aldri er nyttig å gi opp!

Dagen bor i engene.

8 kommentarer:

 1. noen ganger skjer det når man minst venter det.. jeg har funnet ut for min del, at jo mer jeg kjemper for å få ting til å skje.. jo mer mostand møter jeg..

  Håper de du nå forhandler med er seriøse.. Lykke til !

  SvarSlett
 2. Tillykke Lill-Karin, det er jo nærmest magisk at det alligevel sker. Der er er forsinkelser, forhindringer og man tror, at det ikke bliver, man fortvivles og bliver utålmodig, men så alligevel en dag ... så spændende for dig!

  Glad på dine vegne, nu bliver det interessant at arbejde videre og langt mere målrettet end tidligere. Eller ... på en anden måde! ;)

  God dag. Klem til dig.

  SvarSlett
 3. Berit: Takk skal du ha. Ja, jeg føler virkelig at jeg har havnet blant de "riktige" folkene, som er oppriktig interessert i historien!

  Megan: Tusen takk. At en person bare dukker opp sånn plutselig, føles virkelig som magi. Det er nesten så det risler litt nedover ryggraden...

  SvarSlett
 4. De samme erfaringer oplever man i forlagsverdenen her i landet - et stort tillykke med at du har fundet en lydhør samarbejdspartner! Man skal aldrig give op, hvis man tror på sit projekt.
  Ønsker dig en dejlig weekend! Klem

  SvarSlett
 5. Dejligt at der endelig sker noget nu Lill-Karin, det er altså for useriøst ikke at svare i det mindste, men nu ser det ud til at gå din vej, så det bliver dejligt, godt at du ikke gav op.
  I kærlige tanker, god Søndag.

  SvarSlett
 6. Madame: Trist at det finnes useriøse forleggere. Særlig når man står der med drømmen i hånda og håper på å bli tatt seriøst!

  Michael: Tusen takk for oppmuntringen. God helg til dere alle!

  SvarSlett
 7. Aj, aj, aj, Lill-Karin!!! Du skriver at jeg driver med spennende ting om dagen, men jammen har du det ikke superspennende innen samme gate, selv! Å få antatt og utgitt en bok er bare så fantastisk! Er det noen som kjenner den følelsen, så er det meg. Jeg gleder meg til å følge med fortsettelsen! (men da jeg klikket på "her", så kom jeg ingen andre steder)
  Selv er jeg temmelig nervøs for den dommen jeg snart kommer til å få... og prosjektet jeg snakker om, er også veldig spesielt... Men jeg kjenner at jeg går rundt som i en feberdis... God klem til deg!

  SvarSlett
 8. Tusen takk, Liv Hege! Hvis du ser i margen på sida her, finner du "Malangseidet-ulykka". Det er den boka mi handler om.

  Jeg er kjempeoptimist for 2012, for da skal boka mi ut. DET er en god følelse, det!

  SvarSlett