fredag 30. september 2011

Ordsankaren

Tindane helsar meg
i mi ferd mot
ord

gråtrauste ryggar
kviler i dagen eg
snirklar
langs fjordar

ved hus og grind
ser dei meg driva
forbi

henter orda frå
lufta
frå havet
frå elva
frå dei som bur
der ser dei meg

ordsankaren


2 kommentarer:

 1. Heisann Lill-Karin;)

  Ser på bloggen at du har travle dager,men at du likevel setter av tid til å skrive,både på bloggen og ellers. det er viktig,for du er jo god til det;)
  Du,den telleren,den som viser hvor mange som har vært innom bloggen din,hvor fant du den?
  Skulle gjerne hatt ens elv,men vet ikke hvordan jeg får det til...

  Med meg går det bare fint,jeg trives der jeg er for tida og føler at jeg har masse overskudd,men likvel føler jeg av og til at det er mye annet jeg også ville gjort men som jeg ikke rekker...kanskje man burde lage seg en liste over alle disse tingene man gjerne ville ha gjort men ikke får tid til? Også ha som mål å få utført minst en av dem hver uke???

  Ønsker deg en super lørdag i det flotte høstværet!

  Klem

  SvarSlett
 2. Skriving er noe jeg MÅ gjøre. Jeg er avhengig. Så om det går ei tid uten særlig skriving, kan du være sikker på at ordene kommer til meg likevel. Gjerne i form av noen setninger, som siden kan bli et dikt...

  Jeg mener at jeg fant den telleren inne der man redigerer hva man vil ha på sida. Altså "utformning" først, og deretter "legg til gadget". På den lista finner du diverse ting å ha på bloggen. Lykke til! :)

  PS: Å ha ei liste er virkelig lurt. Jeg elsker lister, der jeg kan krysse ut etter hvert. Men det siste året har det nesten ikke nytte å ha lister, fordi det rett og slett er FOR mange ting å huske på. I stedet har jeg måttet venne meg til at enkelte ting må skyves til side for en stund.

  SvarSlett